nůž Chef 8" German 1.4116 - Pakka Wood

nože

Naše cena999 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 777 226 620
Skladem

Popis produktu

Kvalitní kuchyňský nůž Dellinger Pakka Wood Chef s délkou čepele 20,5 cm je ideální pomocník do každé jedné kuchyně, protože jím dokážete nakrájet naprosto všechno. Skvěle se hodí k sekání zeleniny, plátkování nebo čištění masa. Ostří čepele se zužuje do špičky pro maximální univerzálnost a mimořádnou řeznou sílu. Díky výše položenému hrotu bude také vhodný ke krájení bylinek, salátových listů či ořechů. Zpříjemněte si vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger.

Čepel je vyrobena z německé nerezové oceli 1.4116 s tou nejvyšší kvalitou a japonským designem. Elegantní rukojeť vyrobená ze syntetického dřeva PAKKA vás na první pohled zaujme svojí strukturou a kvalitním zpracováním. Ergonomické tvarování vám zajistí pohodlné uchopení a obratné ovládání, které přináší obrovskou efektivitu při oblíbených kuchyňských činnostech.

Rozměry: celková délka 32,8 cm a váha 177 g.

Údržba a čištění: Nůž prakticky nepotřebuje žádnou velkou péči a nevyžaduje se ani rozsáhlá údržba jako u tradičních dřevěných nožů. Můžete si být jisti vysokou odolností použitého materiálu a nemusíte se obávat žádného rezivění, oxidace či zlomení jednotlivých částí. Nože z nerezové oceli 1.4116 nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. Nože v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří.
Ostrění nože: pro ostření nože z nerezové oceli doporučujeme používat diamantové nebo vodní brusné kameny. Pokud byste si nebyli jisti svými ostřícími dovednostmi, určitě se raději obraťte na profesionály. Škody vzniklé při neodborném broušení jsou nevratné.

Výhody produktu: ✅ergonomicky tvarovaná rukojeť, ✅extrémní ostrost, ✅univerzální využití, ✅japonský design.

Související produkty

Nůž na zeleninu Nakiri 165 mm Dellinger Samurai

Dellinger Japonský nůž na zeleninu Nakiri Samurai 16,5 cm

Velmi ostrý japonský nůž na krájení a sekání zeleniny Nakiri 7“ Dellinger Samurai (délka čepele 165 mm) z damascénské oceli (damascus steel) svým tvarem připomíná sekáček na maso, ale nenechte se mýlit. S čepelí dlouhou 165 mm snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky. Výška nože vám pak umožní nakrájenou surovinu jednoduše nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem Tiny Wawe minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající rozbouřené moře je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Rukojeť západního stylu je vyrobena z materiálu G-10 a je ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení damaškového ostří k rukojeti. Materiál G-10 je voděodolný a zcela bez zápachu. Můžete si být jisti, že tento materiál nebude v průběhu času korodovat, oxidovat nebo se nestane měkčí a křehčí. Tento materiál nevyžaduje prakticky žádnou údržbu, na rozdíl od tradičních materiálů, jako je dřevo. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž krájení a sekání zeleniny Svým tvarem připomíná sekáček na maso Snadno nakrájíte veškerou zeleninu na drobné kostičky nebo proužky Nakrájenou surovinu jednoduše naberete na čepel a přenesete do hrnce či pánve Damašková ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu z materiálu G-10 Ozdobena středovým mozaikovým nýtem se znakem samurajů Ergonomicky tvarovaná Nevyžaduje prakticky žádnou údržbu Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 115 mm Délka čepele: 165 mm Celková délka: 310 mm Hmotnost: 278 g Materiál: damašková ocel, G-10 2.999 Kč
Skladem
Nůž pečivový Bread Dellinger Sandvik Red Northern Sun

Dellinger Nůž pečivový Bread Sandvik Red Northern Sun

Velmi ostrý nůž na pečivo japonského stylu s délkou ostří 200 mm ze série Dellinger Sandvik Northern Sun. Nůž s vroubkovaným ostřím se nejlépe hodí na potraviny, které jsou na povrchu tvrdé a uvnitř měkké, bez přílišného tření, které způsobuje drobení, vysypávání či trhání. Je ideální na krájení čerstvého chleba s křupavou kůrčičkou, tvrdé rohlíky nebo vláčnou bábovku. Dokáže skvěle rozříznout i velký meloun nebo ananas. Nože z řady Dellinger Sandvik Northern Sun jsou jako stvořené pro svět moderní a pokrokové kuchyně. K jejich výrobě je zapotřebí nejmodernějších technologií. Čepele jsou laminovány a kovány za tepla s příznačným rotujícím vzorem slunečních paprsků. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu. Nože z této jedinečné série jsou pečlivě broušeny pod úhlem 12-15°, což zajistí minimální únik tekutin při krájení ovoce, zeleniny a masa. Vaše pokrmy tak budou plné šťávy a vitamínů – přesně jak vyžaduje nynější kulinářský svět. Vynikající švédská ocel Sandvik 14C28N po zakalení ve vakuové peci se může pochlubit tvrdostí okolo 59 HRC. Chlazení dusíkem zvyšuje tvrdost, pružnost a houževnatost už tak výjimečné čepele. Nože z této oceli se mimořádně hodí pro venkovní kuchyně a BBQ. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Budete chtít ukázat každé návštěvě jaký kus překrásného a zářivého železa se skrývá ve Vaší kuchyni! Mohutná barevná rukojeť z rýžových zrn, která jsou spojena epoxidovou pryskyřicí Vám připomene, že to není jen obyčejný nůž. Stane se klenotem Vaší kuchyně a poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Rukojeť je ozdobena středovým mozaikovým nýtem s japonským znakem samurajů. Trojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti. 2.199 Kč
Skladem
nůž řeznický BBQ Dellinger Butcher Poplar D2

Dellinger nůž řeznický BBQ Butcher Poplar D2

Tento nůž je především určen k porcování a řezání masa, případně pro stahování zvěře. Je to klíčový nástroj pro život na horských pastvinách, ale také nezbytným pro jatka, řeznictví a restaurace. Jeho hlavní funkcí je oddělovat kusy masa od kostí, odstraňovat kůži a tuk a rozdělovat velké kusy masa na menší kousky. Řeznický / BBQ nůž Dellinger Butcher Poplar D2 je kovaný a zpracovaný z houževnaté oceli D2, jejíž tvrdost se pohybuje Rockwell 59-60 (HRC). Jedná se o ideální nástroj pro sekání, řezání a přežití v divoké přírodě. Nádherná rukojeť tohoto nože je ručně tvarována z kusu stabilizovaného nádorového dřeva topolu. Jedinečnost tohoto nože spočívá v tom, že je vyroben ručně z vysoce kvalitní oceli D2. Tato ocel zaručuje trvanlivost, ostrost a preciznost, které oceníte při každém použití. Řeznický nůž Dellinger Butcher Poplar D2 je dokonalým pomocníkem při přípravě masa a zároveň skvělým designovým doplňkem pro vaši kuchyni. 3.199 Kč
Skladem
Domo DO9234EM

Domo DO9234EM 17,5 cm

elektrický nůž 689 Kč
Skladem
nůž Gyuto / Chef 200 mm Dellinger VG-10 Inazuma

nůž Gyuto / Chef 200 mm Dellinger VG-10 Inazuma

Velmi ostrý japonský nůžGYUTO / Chef 8“ (200 mm) Dellinger Inazuma z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Krájení, plátkování, čištění masa, ovoce a zeleniny – nic nebude pro tento jedinečný nůž japonského tvaru problémem. Kuchařský nůž GYUTO je díky výše položenému hrotu, též vhodný ke kolébkovému krájení bylinek, zeleniny a ořechů. Dlouhá čepel a rukojeť západního stylu Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z damascénské oceli ( damascus steel ) jedinečným a nenapodobitelným.   Délka rukojeti:        130mm Délka čepele:          210 mm Celková délka:        335 mm Hmotnost:                190 g Rukojeť západního stylu je vyrobena ze dřeva palisandru a je ozdobena stylovým ozdobným nýtem. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Krásná, tmavě hnědá, dřevěná rukojeť dobře sedí ve Vaší ruce a je jedno zda jste pravák, nebo levák.  Doporučení a údržba: ✅ japonský nůž GYUTO / Chef 210 mm Dellinger Inazuma z damascénské oceli ( damascus steel ), nikdy neumývejte v myčce na nádobí. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. ✅ Nepoužívejte japonský nůž z damaškové oceli ( damascus steel ) ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části. ✅ Nepožívejte japonský nůž z damaškové oceli jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.     ✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem. ✅ Pokud víte, že japonský damaškový nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin. ✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !     Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem   Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské oceli VG-10 doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné. 2.999 Kč
Skladem
Lamart LT2089

Lamart LT2089

Velmi ostrá čepel a ergonomická rukojeť pro maximální účinek a bezpečné užití Neovlivňuje vůni a chuť krájených potravin Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí UPOZORNĚNÍ: Při nesprávné manipulaci je každý nůž nebezpečný Materiál: nerez / dřevo Barva: stříbrná / hnědá Rozměr: délka ostří - 19 cm, délka nože - 30,5 cm 95 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.