Catler sada nožů 76 + 126 + 203

nože

Doprava zdarma
Naše cena7.490 Kč Ceny jsou uvedeny včetně DPH a RP
Telefon pro informace: 725 610 406
Skladem

Popis produktu

Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik.
76/155 mm

 

  • Délka 7,6 cm
  • Délka čepele 15,5

 

+

 

 

Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení.
Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku.
Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování.
126/234 mm

 

  • Délka 23,4 cm
  • Délka čepele 12,6

 

+

 

Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů.
Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny.
203/338 mm

 

  • Délka 33,8 cm
  • Délka čepele 20,3

Související produkty

Nůž okrajovací Petty Dellinger Carbon Fragment

Dellinger Ořezávací nůž CARBON FRAGMENT 11 cm

Japonský okrajovací nůž Petty Dellinger Carbon Fragment Tento univerzální drobný nůž je perfektní pomocník při okrajování, ořezávání a zdobení ovoce a zeleniny. Je dost silný i na špikování masa, ale docílíte s ním i přesného řezu. Díky jeho všestrannosti je nepostradatelný v kuchyni každého kuchaře.   Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Začátek nového věku a revoluce ve výrobě a zpracování moderních nožů. Ostrá  čepel je tvořena 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Čepel těchto nožů prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích (vacuum heat treatment) a následně je ochlazena dusíkem. Každý nůž je ručně broušený pod úhlem 12-15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Nože z této oceli se mimořádně hodí pro venkovní kuchyně a BBQ. Pro krájení a sekání zeleniny, masa a kostí je to klíčový nástroj bez kterého se už nikdy neobejdete. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži.   ... dotyk budoucnosti Velmi lehká karbonová rukojeť působí moderním a téměř dokonalým dojmem. Stane se klenotem Vaší kuchyně a společně s mimořádným ostřím poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti z materiálů určených pro vesmírný program. 1.599 Kč
Skladem
srbský nůž Dellinger D2 Kokki BBQ

srbský nůž Dellinger D2 Kokki BBQ

Kdo potřebuje mnoho nástrojů k přípravě jídla ? Vy nyní určitě již ne ! S tímto fantastickým nožem Skogskock zvládnete téměř vše. Sekání, krájení, vykošťování, čištění masa a zeleniny - nic pro tento nůž není problém. Teď můžeme žít společně s naší matkou přírodou. Tento nůž je ručně kovaný a zpracovaný z oceli D2. Po přesném a pečlivém vytvrzení, temperování a žíhání dosahuje tvrdosti Rockwell 60-62 (HRC). Jeho ostří jen tak někdo, nebo něco nepoškodí. Srbský nůž Dellinger KOKKI má silné (4 mm) a houževnaté ostří, které Vám bude sloužit po mnoho let ! Nádherná rukojeť tohoto nože je ručně tvarována z olivového dřeva a je ozdobena a zpevněna 2 okrasnými nýty. Celková délka: 310 mm Tloušťka ostří: 4 mm Délka ostří: 165 mm Váha nože: 500 g Materiál rukojeti: olivové dřevo . Upozornění: Každý nůž Dellinger KOKKI je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z oceli D2 je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. 3.399 Kč
Skladem
srbský nůž Dellinger D2 Rasp BBQ

srbský nůž Dellinger D2 Rasp BBQ

Kdo potřebuje mnoho nástrojů k přípravě jídla ? Vy nyní určitě již ne ! S tímto fantastickým nožem Skogskock zvládnete téměř vše. Sekání, krájení, vykošťování, čištění masa a zeleniny - nic pro tento nůž není problém. Teď můžeme žít společně s naší matkou přírodou. Tento nůž je ručně kovaný a zpracovaný z oceli D2. Po přesném a pečlivém vytvrzení, temperování a žíhání dosahuje tvrdosti Rockwell 60-62 (HRC). Jeho ostří jen tak někdo, nebo něco nepoškodí. Nůž Dellinger Rasp BBQ má silné (5 mm) a houževnaté ostří, které Vám bude sloužit po mnoho let !   Celková délka:         260 mm Tloušťka ostří:              5 mm Délka ostří:               145 mm Váha nože:                540 g Materiál rukojeti:     Palisandr   Upozornění: Každý nůž Dellinger Rasp BBQ  je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z oceli D2 je originální a nenapodobitelný, proto Váš nůž nemusí vypadat přesně tak jak na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. 2.799 Kč
Skladem
Japonský kuchařský nůž Chef 200 mm Dellinger Okami 3 layers AUS10

Dellinger Japonský kuchařský nůž Gyuto Chef 8 200 mm

Extrémně ostrý nůž Dellinger Okami Chef z japonské nerezové oceli o délce ostří 20 cm je vhodný ke krájení všech druhů surovin ve vaší kuchyni. Ostří zúžené do tvaru špičky má ideální tvar, takže jím můžete krájet téměř cokoli. Ať už budete s těmito noži vařit v profesionální restauraci nebo v pohodlí domova, každodenní činnosti jako je čištění masa, krájení zeleniny či plátkování vám hned půjde lépe. Nůž navíc zaručuje snadné krájení nepoddajných materiálů jako jsou ořechy či bylinky, neboť oproti klasickým nožům obsahuje výše položený hrot. Zpříjemněte si vaření a okuste nový zážitek s kuchyňskými noži značky Dellinger. Použité řezné jádro ze série „Dellinger Okami 3 layers“ je vyrobeno z nerezové japonské oceli AUS-10, jejíž tvrdost se pohybuje mezi 58 – 62 HRC. Jádro z této oceli je vloženo mezi dvě nerezové oceli s mimořádnou odolností a houževnatostí. Použitá je povrchová úprava stonewashed, jejíž výhodou je, že velmi dobře zakrývá škrábance. Pro zachování maximální tvrdosti a ostrosti bruste nůž pod úhlem 15 stupňů. Rukojeť nože je vyrobena z materiálu G-10 a ve středu je zdobena menším znakům samuraje. Díky ergonomickému tvaru bude pro vás uchopení nože vždy maximálně pohodlné. Nůž budete moci celou dobu dokonale kontrolovat, takže řezy budou vždy přesné. Dokonalé vyvážení nože zabraňuje jakékoli únavě ruky. Specifický tvar přebírá inspiraci z asijských typů nožů. Výhody produktu: ✅Nerezová ocel AUS-10 z Japonska, ✅ostří nože série Dellinger Okami 3 layers, ✅extrémní ostrost, ✅široké využití, ✅japonský design. Rozměry: celková délka 33, 5 cm a váha 240 g. Údržba a čištění: každý jeden nůž si zaslouží zvláštní péči. Nože nikdy nemyjte v myčce nádobí. Umyjte pouze ručně a ihned osušte. Příležitostně nezapomeňte natřít olejem. Při kontaktu nože s některými agresivnějšími prvky, by se mohla na čepeli objevit koroze materiálu. Každopádně nerezaví ostří nože, ale právě přichycené částečky. K odstranění můžete používat běžnou jedlou sodu, ze které se po zředění s vodou stane řídká hmota. Nože z japonské oceli v žádném případě nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Mohlo by dojít ke zlomení ostří, případně vylomení některé části. Nůž nikdy nepoužívejte jako páčidlo a vyhněte se jakémukoli ohýbání či nárazům ostří. 2.299 Kč
Skladem
nůž šéfkuchaře Santoku 180mm Dellinger Manmosu - Professional Damascus

Dellinger Manmosu Professional Damascus nůž šéfkuchaře Santoku 180 mm

Robustní, velmi ostrý japonský nůž Santoku 180 mm Dellinger Manmosu Exclusive z damascénské oceli (damascus steel) s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Lesklá, kvalitní ocel a překrásná fosílie mamutí stoličky tvoří perfektní pár a konečný výsledek je naprosto uchvacující. Každý nůž je ručně broušený a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimořádné až extrémní ostrosti. Hřbet nože a ostří se zužují do špičky pro všestranné využití mimořádné řezné síly. Nůž santoku je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, které vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Ostrost čepele zajistí minimální únik tekutiny a vaše pokrmy budou plné šťávy a vitamínů. Široká čepel a rukojeť západního tvaru Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Má ultra ostré řezné jádro z japonské oceli vg10, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská ocel vg10 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské oceli vg10 je vloženo mezi 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem ROSE minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Damascénský vzor připomínající zahradu a růže v rozkvětu ROSE je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. Ergonomická rukojeť západního stylu je vyrobena z přírodního dřeva Desert Iron Wood a je ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu. Vždy je pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná a navržena pro vynikající ruční ovládání. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. Nože z této série jsou více než vhodné pro chlapy s pořádnýma rukama! Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž Všestranný - umožňuje řezání, rozkrájení a mletí Dokonalý při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem Damascénská ocel (damascus steel) Ultra ostré řezné jádro 66 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R62 +/- 1 Rockwella Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Rukojeť západního stylu ze dřeva desert iron wood Ozdobena vzácnou fosílií mamutího zubu Ergonomicky tvarovaná Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 130 mm Délka čepele: 180 mm Celková délka: 320 mm Hmotnost: 250 g Materiál: damascénská ocel, desert iron wood, fosílie mamutího zubu 3.999 Kč
Skladem
Catler sada nožů 76 + 126 + 203

Catler sada nožů 76 + 126 + 203

Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik.76/155 mm   Délka 7,6 cm Délka čepele 15,5   +     Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení.Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku.Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování.126/234 mm   Délka 23,4 cm Délka čepele 12,6   +   Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů.Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny.203/338 mm   Délka 33,8 cm Délka čepele 20,3 7.490 Kč
Skladem

Využijte doručení pomocí
DPD parcelshop
na více než 80 odběrných míst po celé ČR

Dovoz větších objednávek vlastní dopravou!
Praha, Brno, Vysočina a okolí našich prodejen
více informací na tel.: 725 831 361



Kontaktujte nás
+420 725 831 361 eshop@iviki.cz
Nízké ceny zboží

Díky přímé spolupráci se značkami Vám můžeme nabídnout nejlepší ceny na trhu.

Záruka původu

Jsme česká firma, která prodává pouze zboží určené pro český trh. Již od roku 1991.

Množství zboží skladem

Disponujeme sítí kamenných poboček a vlastními sklady, takže cca 80% objednávek expedujeme v den objednání.

Jsme experti v oboru

Díky neustálým školením a osobní zkušeností s produkty jsou naši zaměstnaci připraveni Vám odborně poradit s výběrem zboží.